четвер, 25 листопада 2010 16:13

У Львові даішники не випускають автобуси на Київ

У Львові даішники не випускають автобуси на Київ

На майдані у Львові на мітинг проти Податкового кодексу у четвер вийшло три тисячі чоловік. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав представник об'єднання Народного комітету захисту України Михайло Ратушний.

"Був мітинг-маніфестація біля львівської облдержадміністрації. Люди підтримали вимоги київського Майдану. Вони солідарні і вимагають вето на Податковий кодекс. Потім пройшли маршем від облдержадміністрації до міської ради Львова. Ні там, ні там до людей ніхто на зустріч не вийшов. Зараз мітинг фактично вже завершився", - зазначив він.

За словами організатора, зараз обговорюється питання щодо відправки делегації зі Львова в столицю для посилення київського Майдану.

Ратушний наголосив, що виникнення свого альтернативного майдану у Львові буде залежати від результатів переговорів представників підприємців і владою на Банковій.

Він також зауважив, що під час мітингу у Львові міліція поводила себе доволі коректно. "Але вчора ввечері зі Львова не були випущені автобуси на Київ. ДАІ повністю заборонила замовленим автобусам їхати в бік Києва. Чинять перешкоди для проїзду. Говорять, що вночі не можна їхати. Хоча тут є автобуси, які відповідають європейським стандартам", - додав організатор.

Раніше повідомлялося, що влада почала перемовини з підприємцями стосовно Податкового кодексу. За словами Клюєва, в документі будуть враховані "розумні побажання підприємців".

Однак, вчора група підприємців, які вже третій день вели переговори з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим, не погодилась на пропозиції уряду.

Cьогодні протестуючі підприємці проводять багатотисячний мітинг під Адміністрацією президента. Крім того вони мають намір провести акцію під будівлею ЦВК.

Зараз ви читаєте новину «У Львові даішники не випускають автобуси на Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути