Ексклюзиви
середа, 24 листопада 2010 19:49

Клюєву не вдалося уламати підприємців на поступки

Клюєву не вдалося уламати підприємців на поступки

Група підприємців, які вже третій день ведуть переговори з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим, не погодилась на пропозиції уряду.

Про це з трибуни повідомила підприємець Оксана Продан.

"Зустріч сьогодні закінчилася взаємним невдоволенням. Клюєв - бо ми не погодились на пропозиції, а ми тим, що нам треба далі стояти тут на Майдані. Ми вимагаємо вето президента", - заявила Продан.

"Ми пояснювали пункт за пунктом, чому ми проти повноважень податківців, чому ми хочемо, щоб не було обліку витрат, якщо платимо податок з доходів. З частиною питань він погодився, що це неправильно, що треба правити. Ці питання стосуються адміністрування", - додала Продан.

"Що стосується спрощеної системи оподаткування, він згодний підвищити дохід підприємцям, що працюють на єдиному податку до 800 тис з касовим апаратом. Також він згодний, зі збільшенням кількості персоналу для підприємців з єдиним податком", - сказала вона.

"Ми пішли, бо мусимо добиватися від президента вето, по іншому ми не залишимось в бізнесі. Те, що готова влада дати, не дасть нам працювати", - заявила вона.

"Щоб нас почала поважала влада, ми повинні поважати один одного. Перестанемо один з одним сваритися. Ми можемо домовлятися і знаходити спільну мову", - додала вона.

Продан додала, що у переговорах брали участь 17 осіб з різних регіонів, які з вересня організовували акції протесту.

"Я роблю все, щоб оточення президента розуміло причини, чому ми вимагаємо вето", - зазначила вона.

Також представники підприємців провели зустріч з представниками дипломатичних відомств США та країн ЄС.

За словами одного з організаторів акцій протесту, це були представники посольств США, Німеччини, Франції, Іспанії, Данії інших країн Євросоюзу.

"Донесено інформацію про те, що страйк носить мирний громадянський характер, що права і свободи під серйозною загрозою. Донесено, що владою чиняться постійні спроби, щоб припинити цю акцію, бо вона практично є іскрою, з якою може почнеться загальнонаціональний виступ по захисту наших прав", - додав активіст.

"Дипломати запевнили, що світова спільнота, США, крани ЄС пильно стежать за тим, що відбувається в Україні, вони бачать, як згораються права і свободи. Їм не байдуже. Ми не самі", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що влада почала перемовини з підприємцями стосовно Податкового кодексу. За словами Клюєва, в документі будуть враховані "розумні побажання підприємців".

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Клюєву не вдалося уламати підприємців на поступки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути