вівторок, 23 листопада 2010 13:17

Масові акції протесту підприємців продовжаться в четвер

Масові акції протесту підприємців продовжаться в четвер

Масові акції протесту підприємців проти нового Податкового кодексу будуть продовжені в четвер. До того часу протестувальники розбудовуватимуть наметове місто на майдані Незалежності та проводитимуть мітинги за участі кількох сот осіб у Києві та інших містах України. Про це домовилися лідери об'єднань підприємців на нараді пізно ввечері в понеділок, передає кореспондент Gazeta.ua.

Підприємці вирішили створити робочу групу з семи осіб, яку уповноважили вести можливі переговори з представниками влади. Також створити групу, що організовуватиме життя наметового містечка.

Підприємці визнавали, що завершення понеділкових акцій протесту у Києві продумали погано. Людей закликали залишатися на майдані впродовж ночі, однак не забезпечили їх наметами, їжею, туалетами, охороною.

"Я такого бардака не бачив. Там лежать 20-30 великих військових наметів і ніхто їх не встановить. У мене близько 50 людей - їх треба десь розмістити", - нарікав голова Львівської обласної організації Громадянська позиція Олег Мацех. На той час на майдані були близько тисячі осіб.

Присутній на зібранні екс-нардеп Михайло Ратушний зауважив, що протестувальникам слід подбати про елементарні побутові речі — обігрівачі, біотуалети.

"Інакше більше години-двох на холоді люди не вистоять", - сказав він.

"Надійшла інформація, що на майдані вже залишилося 200-300 людей", - перервав розмову нардеп-бютівець Михайло Волинець.

У нараді брали участь близько 30 лідерів громадських організацій підприємців. Також були присутніми депутати-"бютівці" Наталія Королевська, Сергій Міщенко, Сергій Власенко, Михайло Волинець.

У понеділкових акціях протесту в Києві взяли участь близко 20 тис. осіб, зазначалося на нараді лідерів громадьских організацій підприємців.

GAZETA.UA

Зараз ви читаєте новину «Масові акції протесту підприємців продовжаться в четвер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути