Ексклюзиви
пʼятниця, 19 листопада 2010 13:44

Принц Уільям з нареченою вибирають місце весілля (ФОТО)
5

Британські ЗМІ продовжують захоплено обговорювати майбутнє весілля принца Уільяма. Щогодини з'являються все нові деталі запланованого святкування. Зокрема, передбачається, що церемонія вінчання пройде у Вестмінстерському абатстві і відбудеться, швидше за все, в березні.

В середу ввечері Кетрін Міддлтон здійснила перший приватний візит в соборну церкву Святого Петра. Згідно з офіційною заявою представника Кларенс-хауса, "міс Міддлтон відвідала Вестмінстерське абатство для розгляду варіантів церемонії і зустрічі зі службовцями".

"Пара не поспішає з остаточними рішеннями і проводить консультації з членами сімей", - йдеться в заяві.

Батьки Уільяма вінчалися в 1981 році в соборі святого Павла, у Вестмінстерському абатстві в 1997 році проходила офіційна церемонія прощання з принцесою Діаною. За словами представників королівського двору, пара замислюється про те, щоб у важких для країни економічних умовах не влаштовувати пишних святкувань, а приміщення собору дуже велике для скромної церемонії.

Між тим, британський прем'єр Девід Кемерон, виступаючи в четвер перед членами Палати общин, натякнув, що хотів би, щоб заплановане на 2011 рік весілля принца Уільяма стало національним святом у Великій Британії, хоча для цього питання повинне бути винесене на схвалення парламенту.

Самі Кейт і Уільям вже заявили, що якщо їхнє весілля буде вихідним днем, взяти участь в святкуванні зможуть більше людей.

При цьому, на думку Кемерона, навіть якщо весілля проводитиметься у вихідні, цей день повинен бути "днем національного святкування", який зобразив би грандіозність і значущість події. Прес-служба британського королівського двору підтвердила: Кейт і Уільям хотіли б, щоб цей день був святом не тільки для них, але і для всієї країни.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Принц Уільям з нареченою вибирають місце весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути