пʼятниця, 19 листопада 2010 09:29

Заручини принца Уільяма ввели моду на обручки з сапфіром (ФОТО)
7

Після повідомлення про заручини принца Уільяма і Кетрін Мідлтон в ювелірному бізнесі почався "сапфіровий бум". Модниці і навіть дівчата, які ставляться до модних трендів з байдужістю, активно замовляють копії обручки майбутньої принцеси.

Нью-йоркська компанія Natural Sapphire Company, котра щодня випускає від п'яти до десяти обручок, підвищила обсяг щоденного виробництва до 30.

Прикраса в обов'язковому порядку повинна бути з овальним синім сапфіром вагою в 18 каратів, обрамленою в коло з діамантів. Сам виріб повинен бути виконаний з білого золота. Оригінал прикраси коштує майже півмільйона доларів.

"Нам дзвонять переважно жінки, щоб зробити замовлення. Бувають навіть дуже оригінальні дзвінки, коли пані просять нас підштовхнути їхн7іх наречених на вибір обручки з сапфіром саме з королівським дизайном", - говорить Майкл Арнштейн, президент Natural Sapphire Company.

Нагадаємо, сам принц Уільям розповів в телеінтерв'ю, що досить довго думав, перш ніж піднести коханій фамільну коштовність.

"Цю фамільну обручку тато подарував мамі на заручини, і я подумав, що це буде мило. Мама як би братиме участь у всьому цьому. Я носив її в рюкзаку три тижні і буквально трясся над нею, боявся втратити. А ще боявся, що все піде не так, ви ж знаєте, є багато історій про зіпсовані заручини, але все пройшло добре, вона сказала "так". Але якщо вона втратить обручку, у неї будуть великі проблеми", - розповів майбутній монарх.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Заручини принца Уільяма ввели моду на обручки з сапфіром (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути