Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2010 10:56

Батьки нареченої принца Уільяма радіють, що прибрали до рук спадкоємця престолу

Батьки нареченої принца Уільяма радіють, що прибрали до рук спадкоємця престолу

Напередодні королівський двір офіційно повідомив про заручини 28-річних принца Уільяма і Кейт Міддлтон, що відбулися в жовтні цього року в Кенії. Втім, тепер журналістам і публіці доведеться звикати до повного імені нареченої, яку відтепер наказано називати Кетрін.

Щаслива пара вже дала своє перше після оголошення про весілля телеінтерв'ю. У ньому закохані зізналися, що, звичайно ж, думають про спадкоємців, але поки вважають за краще не поспішати.

"Ми хочемо створення повноцінної сім'ї, але робитимемо все по порядку, спочатку треба одружитися, а потім дійсно треба вже починатиме думати про це", - сказав принц Уільям, відповідаючи на питання про плани народження дітей в ефірі телеканалу Sky News.

"Ми в повному захваті", - заявили журналістам батьки нареченої, Майкл і Керол Міддлтон, які вважають спадкоємця британського престолу прекрасною партією для своєї дочки і говорять, що за сім років щиро його полюбили.

Сама міс Міддлтон зізналася, що очікування одруження тепер стане для неї гнітючим, враховуючи величезний інтерес по всьому світу, проте пара визнала, що час для весілля вже прийшов. Кейт відмітила, що Уільям дуже підтримує її у зв'язку з тим, що вона готується увійти до британської королівської сім'ю, і обіцяє "як хороший вчитель" допомагати з новими державними обов'язками, з якими їй належить зіштовхнутись.

Майбутня дружина принца Уільяма готова вчитися і звикати до своєї нової ролі - дружини другого в черзі на британський престол члена королівської сім'ї, який продовжує службу в лавах пошуково-рятувальної авіації, є почесним президентом англійської Футбольної асоціації і Британської академії кіно- і телемистецтво, бере участь в роботі добродійних організацій.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Батьки нареченої принца Уільяма радіють, що прибрали до рук спадкоємця престолу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути