вівторок, 13 квітня 2010 13:56

Весілля принца Уільяма буде скромним - версія ЗМІ

 

Ще офіційно не оголошено про заручини принца Уільяма, проте британські журналісти щосили обговорюють ймовірне весільне торжество. За розвитком стосунків престолоспадкоємця і його подруги Кейт Міддлтон таблоїди ось вже декілька років стежать з особливою пристрастю.

Весілля принца і Кейт відбудеться в листопаді, але буде набагато скромнішим порівняно зі шлюбними торжествами, влаштованими на честь принца Чарльза і Діани, королеви Єлизавети II і принца Філіпа. Тим не менш простежити за церемонією, яка відбудеться в каплиці святого Георгія - фамільній церкві Віндзорів, напевно прийдуть сотні британців, пише світський оглядач, яка спеціалізується на освітленні подій в Букінгемському палаці, Крістофер Уілсон.

На нареченій буде тіара принцеси Діани, а дизайном займатимуться батьки Кейт, які володіють компанією з організації святкових заходів.

Нагадаємо, минулого тижня в ЗМІ з"явилася інформація про те, що в червні цього року принц Уільям оголосить про заручини зі своєю подругою Кейт Міддлтон і в листопаді відбудеться їхнє весілля. Ця версія була опублікована в інтернет-блозі журналістки світської хроніки ТіниБраун,<>яка була подругою покійної матері Уільяма, - принцеси Діани.

Як повідомила журналістка, за її спостереженнями, в офіційному розкладі заходів за участю членів королівської сім"ї повністю вільними виявилися два дні - 3 і 4 червня. Браун цитує слова достовірного джерела в королівських колах, згідно з яким королева Єлизавета II та її чоловік принц Філіп бажали б, щоб 27-річний принц Уільям поєднався шлюбом з 28-річною Кейт. Журналістка припустила, що весілля відбудеться в листопаді, оскільки саме цього місяця поєдналися шлюбом в 1947 році бабуся і дідусь принца Уільяма.

Проте представник Кларенс-хаусу спростував версію Тіни Браун з приводу нібито запланованого на 3-4 червня оголошення про весілля. За словами представника Кларенс-хаусу, у принца Уільяма і його батька принца Чарльза на ці дні запланована участь в офіційних заходах.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Весілля принца Уільяма буде скромним - версія ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути