понеділок, 16 листопада 2009 17:00

Принц Уїльям готується одружитись

  Уїльям та Кейт зустрічаються вісім років
Уїльям та Кейт зустрічаються вісім років

Королівське весілля, безумовно, відноситься до подій світового масштабу. І якщо вірити британським таблоїдам, то розкішне одруження спадкоємця британського престолу принца Уїльяма і його подруги Кейт Міддлтон відбудеться в 2012 році.

Поки Уїльям офіційно не зробив пропозиції, але про підготовку до весільної церемонії придворні Букінгемського палацу говорять відкрито. За відомостями видання Mail on Sunday, передбачається, що подія буде приурочена до святкування 60-річчя перебування Її Величності Єлизавети II на троні.

Нагадаємо, принц Уїльям і Кейт Міддлтон зустрічаються впродовж восьми років. За цей час неодноразово з"являлися повідомлення про майбутні заручини пари, проте вона поки так і не відбулася.

В даний час міс Міддлтон живе у власній квартирі в Челсі, проте велику частину часу проводить в офіційній резиденції принців Кларенс-хаусі.

Днями стало відомо, що Кейт планує на початку наступного року переїхати до Нью-Йорку, де вивчатиме фотографію. Як заявили журналістам особи з оточення Міддлтон, дівчина хоче використати останню можливість реалізувати себе, перш ніж вона стане членом королівської сім"ї, приналежність до якої обмежить коло доступних занять.

Тим часом сам принц Уїльям збирається змінити на троні свою 83-річну бабусю. Він вже зараз замінює Єлизавету II в поїздках, які важкі для її віку. Свій перший офіційний візит принц Уїльям здійснить до Нової Зеландії вже в січні майбутнього року. Коли Уїльям очолить королівство, то він іменуватиметься Вільгельмом V. Як відомо, першим претендентом на трон є принц Чарльз. Але опитування показують, що на відміну від нього Уїльям має в своєму розпорядженні більше симпатії з боку жителів Великої Британії, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Принц Уїльям готується одружитись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути