Ексклюзиви
пʼятниця, 27 лютого 2009 15:37

Принц Уїльям поп"є пиво з унітазу, а Гарі оголиться

 
Британські принци Уїльям та Гарі пройдуть химерний обряд присвячення для новачків, який за традицією чекає кожного військового льотчика Королівських ВПС.

Як стало відомо, 26-річному Уїльяму приготували таке знущальне випробування: він вимушений буде через соломинку випити пива, яке йому наллють в унітаз. В цей же час на голову онука королеви Єлизавети II дбайливі бойові товариші виллють декілька відер крижаної води.

24-річний Гарі пройде через інший, не менш "веселий" тест. Повністю оголившись, принц повинен буде пробігти всю злітно-посадкову смугу бази ВПС Великої Британії в Лінкольнширі.

Такі грубі жарти - традиційні ритуали посвячення в частинах, де принци навчаються на військових льотчиків. Як очікується, Уїльям пройде процедуру ініціації вже в наступному місяці, коли він приєднається до нової ескадрильї ВПС в Шропширі.

Як заявив газеті один з військовослужбовців, ніхто не зобов"язаний проходити ці обряди посвячення, але він не знає жодної людини, яка б відмовилася це робити. Він також заявив про свою упевненість, що Уїльям із задоволенням захоче довести, що він гідний бути одним з них.

Принцові Гарі доведеться теж несолодко. Злітно-посадкова смуга має велику протяжність, крім того, в цю пору року вона вкрита льодом і бігати по ній досить холодно, тим більше в голому вигляді. За визнанням військових, людина, яка пройшла посвячення, відчуває велике полегшення.

Нагадаємо, що в середині лютого принц Гарі провалив перший же екзамен з льотної справи. Тепер хлопцю доведеться повторити весь курс введення в авіацію. Вочевидь, тільки після складання іспиту на Гарі чекає жорстокий обряд посвячення.

Принц Гарі приступив до навчання на військового льотчика на початку 2009 року. Курс навчання розрахований на два роки. Після закінчення школи, знаменитого коледжу Ітон, Гарі обрав військову кар"єру і поступив у військову академію в Сандхерсті, після закінчення якої він отримав офіцерське звання.

За матеріалами The Sun, NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Принц Уїльям поп"є пиво з унітазу, а Гарі оголиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути