Ексклюзиви
неділя, 14 листопада 2010 10:59

Менні Пакіао завоював титул у восьмій ваговій категорії

Менні Пакіао завоював титул у восьмій ваговій категорії

Філіппінець Менні Пакіао став чемпіоном світу в першій середній вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). У титульному бою він здобув перемогу над мексиканцем Антоніо Маргаріто одностайним рішенням суддів 120-108, 119-109, 118-110. Як повідомляє Sky Sports, бій відбувся 13 листопада в Далласі.

Пакіао, який важив приблизно на 7,5 кілограми менше за свого суперника, володів перевагою практично по ходу всього бою. У четвертому раунді він захопив явну перевагу, а наприкінці бою, за його власними словами, свідомо не став добивати суперника.

Маргаріто отримав сильне розсічення під оком, у зв'язку з чим Пакіао просив рефері припинити бій, проте суддя дозволив боксерам провести всі 12 раундів.

З урахуванням цієї перемоги Пакіао завоював титули у восьми вагових категоріях, що є абсолютним рекордом. Філіппінця часто називають найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Менні Пакіао завоював титул у восьмій ваговій категорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути