неділя, 15 листопада 2009 10:59

Після бою з Менні Пакьяо, Котто ледве стояв на ногах (ФОТО)
5

Фото: Reuters

Філіппінець Менні Пакьяо, якого вважають найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії, став чемпіоном світу за версією WBO в напівсередній вазі (66,68 кг).

Він відібрав цей титул у пуерториканця Мігеля Анхеля Котто, здобувши перемогу технічним нокаутом в 12-му раунді. Цей бій відбувся в Лас-Вегасі в MGM Grand Hotel і був однією з найбільш очікуваних подій боксерського року.

Пакьяо вийшов на бій з боксером, який перевершує його в ударній потужності, який зазнав всього лише одну поразка в кар"єрі - півтора роки тому від мексиканця Антоніо Маргаріто.


Проте швидкість філіппінця, його неймовірна витривалість і вміння тримати удари зробили свою справу. Приблизно п"ять раундів Котто тримався майже на рівних, часто проводив вдалі комбінації, але при цьому двічі побував у нокдауні.

У другій половині бій став однобічним - Пакьяо просто бив свого суперника, працюючи серіями коротких, але потужних ударів. Наприкінці бою Котто ледве тримався на ногах, з його носа текла кров, а біля очей були серйозні гематоми. У результаті, коли в 12-му раунді філіппінець після потужної комбінації, що закінчилася сильним ударом правою кинувся добивати свого суперника, рефері зупинив поєдинок.


Пакьяо став чемпіоном світу вже у сьомій ваговій категорії і знову підтвердив свій статус найсильнішого боксера світу в P4Р, проте всі чекають його бою з тим американцем Флойдом Мейуєзером-молодшим, який носив цей титул до своєї відпустки.

За матеріалами LiveSport.Ru
Зараз ви читаєте новину «Після бою з Менні Пакьяо, Котто ледве стояв на ногах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути