вівторок, 05 травня 2009 13:13

Найкращий боксер світу створив політичну партію

Найкращий боксер світу створив політичну партію

Філіппінець Менні Пакьяо, якого вважають найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії, створив свою політичну партію. Партія отримала назву "Рух народного чемпіона". Минулого тижня заява про реєстрацію цієї партії була подана у виборчком Філіппін.

Представник виборчкома не повідомив, коли буде розглянута заявка "Руху народного чемпіона", але додав, що причин відмовити партії в реєстрації немає. "Рух народного чемпіона" буде зареєстрований як "місцева партія" і зможе виставляти своїх кандидатів тільки на регіональних виборах.

Партія Пакьао зможе брати участь у виборах

Партія Пакьао зможе брати участь у виборах в законодавчі органи міста Генерал Сантос (населення - більше півмільйона людей) і провінції Сарангані, де розташований Генерал Сантос. Офіційна дата створення "Руху народного чемпіона" - 4 вересня 2008 року. Пакьао є президентом партії.

Спортсмен намагався почати політичну кар"єру в 2007 році. Тоді він висунув свою кандидатуру на виборах в законодавчий орган провінції Південний Котабато, але зазнав невдачі.

Що стосується спортивної кар"єри Пакьао, то 2 травня 30-річний філіппінець нокаутував британця Ріккі Хаттона. Його наступним суперником повинен стати відомий пуерториканець Мігель Котто. Бій Пакьао - Котто запланований на кінець 2009 року.

За матеріалами lenta.ru, newsinfo.inquirer.net

Зараз ви читаєте новину «Найкращий боксер світу створив політичну партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути