середа, 10 листопада 2010 12:11

Воротар ЦСКА зламав хребет у ДТП

Воротар ЦСКА зламав хребет у ДТП

Воротар московського футбольного клубу ЦСКА Веніамін Мандрикін, який виступає на правах оренди за брянське "Динамо", в ніч з 9 на 10 листопада 2010 потрапив у ДТП і був у важкому стані доставлений в одну з брянських лікарень. Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо". Мандрикін був за кермом і не впорався з керуванням автомобіля на мокрій дорозі.

Як повідомляє інтернет-видання "Наш Брянськ", 29-річний Мандрикін на своєму автомобілі Porsche Cayenne рухався на дуже високій швидкості. Співробітники міліції подали воротареві сигнал про зупинку, який Мандрикін проігнорував. Автомобіль гравця, який переслідували інспектори ДІБДР, врізався в дерево, після чого машина перекинулася.

Футболіст отримав перелом хребта з пошкодженням спинного мозку і потрапив в реанімацію. Дві його пасажирки (19-річна і 20-річна дівчата) також постраждали в ДТП. Одна з супутниць Мандрикіна отримала перелом грудного відділу хребта, інша - удари і перелом ключиці.

За словами представника ДІБДР, Мандрикін кілька разів виїжджав на зустрічну смугу. Чи перебував воротар в стані сп'яніння, поки невідомо.

Мандрикін почав свою кар'єру у владикавказькій "Аланії", а в 2001 році перейшов в ЦСКА. У 2003 році воротар провів два матчі за збірну Росії. У 2008 році Мандрикін, який перестав потрапляти в основний склад ЦСКА, на правах оренди перейшов у "Томь". У 2009 році Мандрикіна орендував "Ростов", а першу половину 2010 року воротар значився у складі "Спартака" з Нальчика.

У липні 2010 року Мандрикін на правах оренди перейшов у "Динамо", що виступає в першому дивізіоні. За брянський клуб воротар провів 12 матчів в чемпіонаті Росії і пропустив 15 м'ячів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Воротар ЦСКА зламав хребет у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути