пʼятниця, 20 серпня 2010 12:34

Футболіст "Ворскли" заїхав "Мерседесом" на дах будинку (ФОТО)

Мешканці приміського селища Вакуленці, що під Полтавою, обговорюють одну новину - резонансне ДТП за участю гравця місцевого футбольного клубу.

"Це ж з якою швидкістю потрібно було їхати, щоб з'їхати з дороги, пролетіти кювет, порвати дроти, пролетіти 30 метрів і опиниться на даху будинку?" - дивуються люди, які зняли мальовничу картинку на мобільний.

Господиня споруди, на яку приземлився чорний "Мерседес", про події говорить неохоче - тільки повернулася з лікарні. Вона в ДТП не постраждала, але після перенесеного інсульту, злякалася не на жарт.

"Я прокинулася від шуму і сильної музики, подумала НЛО. Відразу вибігла на вулицю, а тут авто на сараї висить. Це ж добре, що нежитлова будівля постраждала, а якби будинок,"- витирає сльози 70-річна Надія Пашко.

Сусіди теж збіглися на шум, хотіли допомогти водієві вибратися, але його вже й слід прохолов. Зникли і номерні знаки. Люди юрмилися біля будинку Пашко до обіду, а потім і машина ФК "Ворскла" приїхала з краном. Ні ДАІ, ні "швидкої".

У зведенні ДТП цієї аварії дійсно не виявилося, бригаду МНС для підняття автомобіля теж не викликали.

"КП" вдалося дізнатися, що чорний "Мерседес" є в одного гравця "Ворскли" - 24-річного півзахисника Дениса Кулакова.

Що він робив о третій години ночі тут, з якою швидкістю і в якому стані їхав, дізнатися поки не вдалося. Зовсім поруч, знаходиться тренувальна база клубу.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Ворскли" заїхав "Мерседесом" на дах будинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути