неділя, 15 серпня 2010 10:24

"Ворскла" забила "Динамо" три м"ячі

"Ворскла" забила "Динамо" три м"ячі

Полтавська "Ворскла" у суботу, 14 серпня, у рамках шостого туру української Прем"єр-ліги впевнено переграла київське "Динамо" і піднялася у турнірній таблиці на третє місце.

У перші 45 хвилин команди не створили по-справжньому небезпечних моментів, зосередивши всі зусилля на боротьбі в центрі поля.

Друга половина гри почалася з холодного душу для столичної команди. Василь Сачко після відмінної подачі з лівого флангу і позиційної помилки Бетао головою вколотив м"яч під поперечину (цей гол став п"ятим для форварда полтавської команди).

"Динамо" зуміло відігратися після штрафного: Леандро Алмейда замкнув подачу Гусєва. Команда Газзаєва з подвоєною енергією кинулася добивати полтавчан, але оборона "Ворскли" у цей вечір більше не помилялася.

На відміну від київських (вірніше бразильських) захисників. На 83-й хвилині Громов промчав по лівому флангу, віддав пас на лінію штрафного на Краснопьорова, який у дотик пробив у нижній кут. Фінальну крапку поставив Безус, який упевнено реалізував пенальті, призначений за фол Бойко на Маркоскі.

Таким чином, після шести турів "Ворскла" і "Динамо" мають у своєму активі по 13 очок, але у команди Миколи Павлова краща різниця забитих і пропущених голів.

Нагадаємо, у п"ятницю "Зоря" розійшлася миром з "Іллічівцем" (2:2), а в неділю "Шахтар" прийме "Карпати".

Українська Прем'єр-ліга.

6-й тур

Ворскла - Динамо - 3:1

Голи: Сачко (48); Краснопьоров (83); Безус (90, пен) - Алмейда (52)

Ворскла: Долганський - Даллку, Краснопьоров, Медведєв, Селін, Ярмаш (Єсін, 66), Чеснаков, Маркоскі (Оніка, 90), Кулаков, Громов, Сачко (Безус, 77)

Динамо: Бойко - Даніло Сілва, Бетао, Леандро Алмейда, Попов, Каддурі, Вукоєвич (Єрьоменко, 87), Бертольо, Гармаш (Зозуля, 46), Гусєв, Мілевський (Михалик, 86)

Попередження: Чеснаков (50); Краснопьоров (58); Долганський (90) - Вукоєвич (14); Мілевський (39)

За матеріалами Korrespondent

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" забила "Динамо" три м"ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути