неділя, 08 серпня 2010 11:33

"Ворскла" перемогла "Металіст" вперше за п"ять років

"Ворскла" перемогла "Металіст" вперше за п"ять років

П"ять років "Ворскла" не перемагала "Металіст" у чемпіонаті України - ні вдома, ні на виїзді. Перервати цю чорну смугу полтавчанам вдалося у Харкові - 2:3.

Неприємності для підопічних Мирона Маркевича почалися у першому таймі, коли Краснопьоров після ювелірної передачі Маркоскі, майстерно розібрався із Старцевим. Після цього наставнику жовто-синіх довелося включати "третє око" і витягувати з рукава свій джокер.

Мирон Богданович тільки підтвердив задатки ясновидці, адже, Воробей, який вийшов на заміну, зрівняв рахунок першим же дотиком. Правда, двома секундами раніше рукою у чужому штрафному майданчику зіграв Марко Девіч, але арбітрам матчу (головному та лайнсмену) не вдалося розглянути момент.

Після перерви усмішку з обличчя Миколи Павлова немов терткою стер Марко Девіч, який вивів "Металіст" вперед. "Металіст", безперервно атакуючи, практично не давав суперникові перевести дух.

Гол Селіна у ворота господарів поля був схожий на холодний душ, адже грім серед ясного неба абсолютно нічого не віщував. Це був всього лише рядовий кутовий. Але на цьому неприємності для харків"ян не закінчилися. Вибиті з колії господарі поля начудили за 15 хвилин до кінця матчу.

Фініньо і Обрадовіч так і не вирішили, кому з них вибити м'яч з власної штрафної площі. У результаті щасливим володарем м"яча в районі 11-метрової позначки став полтавчанин Маркоскі. Вже за такий подарунок серб віддячив суперників сповна.

Чемпіонат України.

5-й тур.

"Металіст" - "Ворскла" 2:3 (1:1)

Голи: Краснопьоров 19 (0:1), Воробей А. 39 (1:1), Девіч 52 (2:1), Селін 56 (2:2), Маркоскі 75 (2:3)

"Металіст": 20. Старцев М., 3. Вільягра, 22. Обрадовіч, 15. Фініньо, 30. Папа Гуйє, 2. Романчук О., 5. Шелаєв (до 39), 33. Девіч, 8. Едмар (до 84), 10. Хав"єр, 11. Олійник Д.

Заміни: 37. Бордіян (з 84), 9. Воробей А. (з 39)

Попередження: Едмар 39, Обрадович 45

"Ворскла": 1. Долганський, 4. Даллку, 37. Ярмаш (до 65), 48. Чеснаков, 33. Селін, 25. Медведєв, 7. Маркоскі, 5. Краснопьоров (до 81), 19. Громов, 8. Кулаков, 17. Сачко (до 72)

Заміни: 70. Єсін Д. (з 65), 14. Оніке (з 81), 9. Безус (з 72)

Попередження: Даллку 52

За матеріалами Террикон, Sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" перемогла "Металіст" вперше за п"ять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути