Ексклюзиви
вівторок, 09 листопада 2010 08:55

"Рамос привіз на заробітки свою бригаду тренерів" - Сабо

"Рамос привіз на заробітки свою бригаду тренерів" - Сабо
Екс-тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо відповів на питання, чи розглядає він варіанти, щоб очолити яку-небудь команду.

"Ні, поки що ніяких варіантів не розглядаю. Українським клубам досвід тренера не потрібен. Прийшли керівники, яким байдуже хто і як буде тренувати їх команду. Так не можна.

От у "Дніпро" запросили іноземця. Згадаєте мої слова, у Рамоса нічого не вийде. Він отримує добрі гроші, у десять разів більші, ніж українські тренери. Іспанець привіз на заробітки свою бригаду тренерів. І я не вірю, що ця бригада краща, ніж наші Блохін, Протасов, Заваров, Дем'яненко або Михайличенко", - пророкує Сабо.

Нагадаємо, 1 жовтня 2010 Рамос підписав чотирирічний контракт з дніпропетровським "Дніпром".

Також минулого тижня тренерський штаб "Дніпра" на запрошення Рамоса поповнив ще один іспанець - Альваро Рейна. Він буде шукати нові таланти для клубу і аналізувати дії гравців "Дніпра" під час матчів і тренувань, використовуючи різні комп'ютерні програми.

Техніка фіксуватиме, скільки футболіст пробігає на полі, скільки робить ударів, пасів і відборів м'яча. Таким чином тренери оцінять ефективність футболіста на полі.
За матеріалами Канал 24, Сегодня
Зараз ви читаєте новину «"Рамос привіз на заробітки свою бригаду тренерів" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути