четвер, 28 жовтня 2010 16:40

Безкоштовно зроблять бодіарт і татуаж хною

6 та 7 листопада у вінницькому Будинку офіцерів пройде виставка "Всесвіт краси та довголіття".

— Хочемо закликати жінку бути здоровішою та красивішою — як внутрішньо, так і зовнішньо, — каже одна з організаторів, президент жіночого клубу "Жемчужина" Ольга Маліновська, 34 роки. — Вона повинна надихати, а для цього треба почуватися богинею. І ми допоможемо.

Відбудуться майстер-класи стилістів і візажистів. Охочим безкоштовно підберуть макіяж, зачіску, розпишуть нігті, зроблять бодіарт (малюнок на тілі спеціальними фарбами. — "ГПУ") і татуаж хною.

Продаватимуть косметику.

— Можна вибрати все — від кремів до ароматичних масел, — говорить Маліновська. — Працівники фірми з продажу медичного обладнання вимірюватимуть тиск і робитимуть безкоштовний аналіз на цукор. Відвідувачі за бажанням пройдуть сеанс на масажних ліжках.

Салони краси покажуть шоу зачісок. Дім шкіри "Прінцесс" та українські торгові марки ексклюзивного одягу "Маха" і "Ролада" ознайомлять вінничанок із новинками моди. Одяг не тільки виставлять на полицях і манекенах, а й продемонструють на показі. Вишуканий подіум створить дизайн-студія "Венеция".

Провідні спортивні клуби міста влаштують майстер-класи зі степ-аеробіки, йоги, пілатесу, самозахисту та східних видів єдиноборств. Вінницькі танцювальні школи навчатимуть різних видів танцю — від хіп-хопу до вальсу. Заняття проходитимуть за розкладом. Його можна отримати при вході. При собі треба мати спортивний одяг і змінне взуття.

— Також представимо технічні новинки для домашнього побуту, — додає Ольга. — Аби робота по господарству займала менше часу і представниці прекрасної статі могли більше собі приділяти уваги.

У рамках проекту міжнародний християнський благодійний фонд "Сонячний світ" проведе акцію "Здорові діти — наше майбутнє". Зібрані кошти підуть на придбання спортивного інвентарю для дитячих інтернатів.

Виставка працюватиме з 10.00 до 19.00 у Будинку офіцерів на пл. Перемоги, 1. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «Безкоштовно зроблять бодіарт і татуаж хною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути