Ексклюзиви
субота, 23 жовтня 2010 12:59

Шарапова вийде заміж за словацького баскетболіста

Шарапова вийде заміж за словацького баскетболіста
Російська тенісистка, триразова переможниця турнірів Великого Шолома в одиночному розряді - Марія Шарапова (23 роки) - виходить заміж.

Кілька днів тому спортсменка заручилася зі своїм бойфрендом - словацьким баскетболістом, захисником клубу НБА "Лос-Анджелес Лейкерс" Сашею Вуячічем (26 років).

Саша і Марія (або Меган, як її часто називають у США) почали зустрічатися в минулому році. Чутки про їх роман ходили давно, однак пара свої стосунки ретельно приховувала. Але після того, як в ЗМІ все частіше почали з'являтися фотографії з відпочинку Маші та Саші, закохані перестали "ховатися".

На "Ролан Гаррос-2010" Марія підтвердила, що у них з Вуячічем все серйозно. А новину про те, що молоді люди обмінялися обручками, першим повідомив щасливий наречений. "Ми заручені, чому дуже раді. Тепер ми можемо зосередитися на інших речах - підготовці до весілля", - розповів Сашко.

Баскетболіст зробив пропозицію Шараповій під час першої річниці початку їх роману. Пропозиція руки і серця була зроблена в будинку баскетболіста в Манхеттені під час вечері з барбекю. Як повідомляють очевидці, Саша опустився на одне коліно і підніс Шараповій гігантський діамант. Маша відповіла згодою.

За словами Вуячіча, точну дату весілля вони поки не призначили. На пальчику Марії Шарапової тепер красується каблучка з чималим діамантом, а сама дівчина просто світиться від щастя. Агент Шарапової також підтвердив новину про заручини. Вуячич, якому в березні наступного року виповниться 27 років, виступає в НБА з сезону-2004/05, двічі вигравши з клубом з Лос-Анджелеса чемпіонський перстень. Шараповій наступної весни виповниться 24 роки. Її сходження до вершин професійного спорту також почалося в 2004 році, коли росіянка виграла "Вімблдон".
За матеріалами Блик
Зараз ви читаєте новину «Шарапова вийде заміж за словацького баскетболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути