пʼятниця, 17 вересня 2010 08:49

"Динамо" вдома не зуміло обіграти БАТЕ

"Динамо" вдома не зуміло обіграти БАТЕ

Київське "Динамо" неприємно здивувало, зігравши внічию в стартовому матчі групового турніру Ліги Європи з білоруським БАТЕ. Від підопічних Валерія Газзаєва чекали куди більшого ...

Гості перед матчем взяли на озброєння боксерську "задиристу" тактику, прагнучи своїми гострими заявами вивести з себе суперника. Або звернути на себе увагу - хто знає. Втім, на відміну від нікчемних боксерів, у яких слова найчастіше розходяться з ділом, футболісти БАТЕ доставили чимало неприємностей "Динамо".

Почалися вони вже в дебюті, коли захист господарів проспав ривок Родіонова на правому фланзі. Той стрімко прорвався до воріт і пробив у дальній кут.

Справедливості заради, перевага "Динамо" в перші хвилини матчу була настільки очевидною, що гол Родіонова виглядав не більше, ніж непорозуміння. А якщо переходити на персоналії, то дуже хороший у дебюті був Олег Гусєв, який раз по раз опинявся на ударній позиції. Він же заробив пенальті на 12-й хвилині. Але Мілевський перехитрити Веремко не зумів.

Капітан "Динамо" виправився на 34-й хвилині. Геніальний пас Єрьоменка вивів Мілевського один на один з голкіпером, а через мить м"яч вже був у сітці - 1:1. І ще до кінця першого тайму господарі вийшли вперед. Той же Мілевський повернув "боржок" Єрьоменко, який так само використав свій шанс відзначитися.

Здавалося б, найважче позаду і в другій половині "Динамо" зуміє зловити суперника на фірмовій контратаці. На жаль, замість цього глядачі побачили чергову помилку в обороні. Бетао не зміг виграти єдиноборство у Нехайчика, який змістився до лівого куті штрафної і потужно пробив по воротах - 2:2.

І на цьому все. У "Динамо" було пара-трійка можливостей вирвати перемогу. Так само як і у БАТЕ перетворити на жах стартовий поєдинок киян у Лізі Європи. Втім, і в 2:2 - це не великий привід для радості. Особливо на тлі передматчевих "уколів" білорусів.

Ліга Європи. Груповий етап. Група Е

"Динамо" - БАТЕ - 2:2 (2:1)

Голи: Родіонов, 3 (0:1); Мілевський, 34 (1:1); Єременко, 44 (2:1); Нехайчик, 54 (2:2)

"Динамо": Коваль М.; Леандро Алмейда (Андре Феліпе, 74); Хачеріді; Бетао; Михалик; Єрьоменко; Маграо (Ель-Каддурі, 79); Нінкович; Гусєв О. (Гармаш, 57); Ярмоленко; Мілевський

"БАТЕ": Веремко; Бордачьов; Юревич; Радьков; Шитов; Нехайчик; Павлов А. (Скавиш, 65); Ліхтарович (Бага, 39); Брессан (Володько, 77); Олехнович; Родіонов

Попередження: Єрьоменко, 60; Михалик, 64; Хачеріді, 75 - Бордачьов, 12; Шитов, 29

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вдома не зуміло обіграти БАТЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути