четвер, 12 серпня 2010 19:20

На шкільному ярмарку можна записати дитину в гурток

21 і 22 серпня у вінницькому Будинку офіцерів пройде всеукраїнський ярмарок-продаж "Шкільний вернісаж".

— Літо закінчується, і для підготовки до школи залишається мало часу, ще й гроші витрачені на відпустку. Хочеться купити дитині все гарне і якісне, і за невисокими цінами, — говорить організатор ярмарку, президент жіночого клубу "Жемчужина" Ольга Маліновська, 34 роки. — От вирішили створити цю виставку.

На ярмарку представлять шкільну форму, дитячий одяг і взуття, портфелі, канцелярські товари, підручники та інше шкільне приладдя.

— Ми запросили до участі виробників і представників оптової торгівлі, — продовжує Ольга. — Люди зекономлять час і зможуть придбати якісні товари за оптовими цінами.

Будуть і представники спортивних секцій, музичних і танцювальних гуртків, творчих майстерень, різних курсів і тренінгових клубів. Охочі зможуть отримати інформацію та записати туди своїх дітей.

Під час виставки туристичне агентство "Соната" розіграє путівки по Україні, Росії та Білорусі. Торговий дім "Едельвейс і К" проведе благодійну акцію "Допоможи дитині зібратися до школи". Встановлять ящик, куди відвідувачі можуть за бажанням придбати й покласти речі. Їх передадуть сиротам із Котюжинецької школи-інтернату.

— Наша "Школа успіху для дітей" проведе перший тур проекту "Стань учнем успішних людей", — розповідає Ольга Маліновська. — Це для обдарованих дітей, батьки яких не можуть оплатити навчання і розвиток їхніх талантів. Спочатку зберемо їхні малюнки, вироби чи аудіо- та відеозаписи музичних, танцювальних і спортивних виступів. Потім будемо шукати спонсорів серед бізнесменів для кожної дитини, щоб ті стали їхніми наставниками і допомагали вчитися та розвиватися.


Ярмарок працюватиме 21–22 серпня з 10.00 до 19.00 у Будинку офіцерів за адресою: м. Вінниця, пл. Перемоги, 1. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «На шкільному ярмарку можна записати дитину в гурток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути