понеділок, 12 липня 2010 12:45

FEMEN звернулися до Платіні мовою голих грудей (ФОТО)

Жіночий рух FEMEN призвав УЄФА і його главу Мішеля Платіні звернути свою пильну увагу на проблеми проституції і секс-туризма в Україні в ході підготовки до футбольного чемпіонату Євро 2012 і негайно зробити рішучі кроки у боротьби з цими соціальними лихами.

"Наше звернення продиктоване гірким досвідом ПАР, де тільки що закінчився Чемпіонат Світу. "Свято футболу" для африканців принесло тільки хвилинну радість - після від'їзду гостей на плечі господарів лягає важкий тягар утримання об'єктів, побудованих спеціально для чемпіонату, деякі з них будуть попросту закриті. Гострі проблеми бідності, СНІДУ і злочинності так і не були вирішені, а лише ще більше оголилися, роблячи ПАР менш привабливою для туристів в майбутньому", - говориться в тексті організації.

Досвід Греції, нагадує FEMEN, у проведенні спортивних заходів світового масштабу, Олімпіади 2004, виявився плачевним - борг став каталізатором глибокої економічної і соціальної кризи, що наздогнала країну шість років опісля.

"Україна - наступна на черзі "господиня" футбольного чемпіонату "Євро 2012". І нам незрозуміло, чому за рік з невеликим до відкриття Чемпіонату Європи 2012 в Україні і Польщі, нічого не чути про проблему проституції, яка є однією з головних в Україні, з вуст чиновників УЄФА", - підсумували в організації.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «FEMEN звернулися до Платіні мовою голих грудей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути