середа, 07 липня 2010 14:58

На НСК "Олімпійський" готуються робити "цукерочку"

На НСК "Олімпійський" готуються робити "цукерочку"

На НСК "Олімпійський", який через два роки прийме фінал Євро-2012, вчора встановили 40-ву колону. А це рівно половина з усіх опор, які потрібні для майбутньої даху. За 360 днів до відкриття на головній арені країни приступили до завершальної фази будівництва.

Новинкою стануть прозорі огорожі, які встановлять на другому ярусі стадіону. Щоб вболівальники не вивалювалися!

Це огорожу дозволить глядачам спостерігати за матчем, забезпечуючи як відмінну видимість для вболівальників, так і безпеку. Естетично вони будуть виглядати приголомшливо, - кажуть у прес-службі НСК "Олімпійський".

Також на стадіоні почали підводити інженерні комунікації: воду, каналізацію, електрику.

"Ми закінчуємо роботи з бетонування трибун, зони для вболівальників. Вона, до речі, вже майже готова. Влітку ми завершимо всі ці роботи, і тоді стадіон буде мати свій архітектурний вигляд. Восени ми будемо працювати над тим, щоб він мав гарний естетичний вигляд. Тобто робити з нього "цукерочку", - розповідає "БЛІКу" головний інженер "Київміськбуду" Олександр Галицький.

За словами інженера в кінці літа почнуть прибирати всі крани, оскільки вони будуть вже не потрібні. Масштабні роботи будуть вестися тільки над дахом.

Для гостей зараз активно будують підземний паркінг. Майже закінчена 5-поверхова ВІП-трибуна. Зверху над нею повинен пройти невеликий другий ярус. Опори під нього почнуть бетонувати вже наприкінці цього місяця.

За матеріалами БЛІК

Зараз ви читаєте новину «На НСК "Олімпійський" готуються робити "цукерочку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути