понеділок, 05 липня 2010 14:56

Колліна працюватиме в Україні два роки

Колліна працюватиме в Україні два роки

5 липня у Києві відбулася спільна прес-конференція президента ФФУ Григорія Суркіса та новоспеченого куратора корпусу суддів. Контракт з П'єрлуїджі Колліною, відомим італійським арбітром, підписано на два роки.

Італієць, відомий своєю елегантністю, прийшов до журналістів у темно-синьому костюмі в смужку. Говорив італійською. Сказав, що не знає ні російської, ні української.

"Моя робота - створити систему, групу людей, до яких буде довіра. Люди можуть мінятися, головне - щоб працювала система. Я дуже радий, що можу допомогти українській федерації. Абсолютно неможливо створити групу суддів, які ніколи не будуть помилятися. Головне - щоб ці помилки були зведені до мінімуму. Також система має бути абсолютно незалежною - від клубів, від федерації та від Прем'єр-ліги."

Після прес-конференції Колліна планує зустрітися з українськими суддями.

"Роботи в нас дуже багато. В мене є формула "робота = результат". Не варто сподіватися на фарт чи нефарт".

Італієць вже встиг переглянути один матч за участю українських арбітрів.

"Я знайомий з деякими українськими суддями. Оцінку дам через деякий час. В Італії я встиг переглянути перший тайм матчу за Суперкубок. Думаю, час - це не проблема. Завдяки комп'ютеру я зможу дивитися всі матчі українського чемпіонату",- відповів Коліна на питання про те, скільки часу він проводитиме в Україні.

На прохання журналістів Коліна і Суркіс на камеру потиснули один одному руки. Італієць пожартував, що рідко посміхається.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Колліна працюватиме в Україні два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути