субота, 27 червня 2009 12:19

Казахстан запропонував Колліні відсудити матч

Казахстан запропонував Колліні відсудити матч

Знаменитий італієць П"єр-Луіджі Колліна може стати арбітром футбольного матчу, присвяченого відкриттю Центрального стадіону в столиці Казахстану Астані. Захід відбудеться 3 липня.

Суперниками в першому поєдинку на новій арені будуть "Локомотив" (Астана) і молодіжна збірна Казахстану. Як повідомляє газета "Время", спочатку залізничники планували запросити в суперники італійський "Мілан" або московське "Динамо", але не зійшлися в ціні.

"Локомотив" - одна з найбагатших команд Казахстану. Її тренує російський тренер Сергій Юран, а її кольору захищають легенди російського футболу Єгор Тітов і Андрій Тихонов, а недавно поповнив склад екс-форвард київського "Динамо" Максим Шацьких. Переговори про приїзд Колліни в Астану поки не завершені, але, на думку казахських ЗМІ, вони можуть увінчатися успіхом.

Один з найвідоміших рефері в історії футболу завершив кар"єру в 2005-му році у зв"язку з досягненням граничного для судді віку в 45 років. Зараз він є позаштатним консультантом асоціації футбольних арбітрів Італії і бере участь в різних рекламних кампаніях.

За матеріалами Террикон, GTZ.ru

Зараз ви читаєте новину «Казахстан запропонував Колліні відсудити матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути