Ексклюзиви
пʼятниця, 25 червня 2010 11:36

Мел Гібсон бив мати своєї дочки - ЗМІ

Мел Гібсон бив мати своєї дочки - ЗМІ

Оксана Григор"єва, колишня кохана скандального американського актора і режисера Мела Гібсона, оформила в суді Лос-Анджелеса ордер "недоторканності" після того, як Мел побив її. При цьому американська преса публікує статті під заголовками "Мел Гібсон попросив захистити його від Оксани Григор"євої", де сказано, що такий папір отримав він, пише газета "Комсомольська правда" з посиланням на близьку подругу сім'ї Гібсонів на ім"я Робін.

Вона повідомила газеті, що Оксану буквально травлять в американській пресі. Робін розповіла, що Гібсон неодноразово піднімав руку на Оксану, але та не почне розповідати це журналістам. Ордер же вона отримала, щоб бути в безпеці.

"Мел останнім часом часто зривається. Оксані стало страшно. Попереду у неї суд з питання про виховання дитини. Оксана не хоче позбавляти Люсію батька. Але просить суд визначити регламент: дні і години, коли він має право виховувати дочку. До завершення судового процесу категорично заборонено відкривати подробиці справи", - наводить газета слова Робін, сказані по телефону.

Газета нагадує, що в травні цього року Оксана Григор"єва під час прес-конференції в "Комсомольській правді" офіційно заявила про те, що вони з Мелом Гібсоном більше не пара: "Ми розійшлися за обопільним бажанням. Дочку продовжуватимемо виховувати разом. На жаль, я не можу розповісти вам дійсні причини розриву. Але правда має властивість спливати назовні. Ви швидко про все дізнаєтеся". Оксана виїхала з будинку Мела в Малібу в окремий будинок в центрі Лос-Анджелеса.

Також в травні польський продюсер порнофільмів 26-річна Віолета Коваль заявила, що мала інтимний зв'язок з Мелом Гібсоном, коли він ще жив з Оксаною і та була вагітна. Багато хто вважає цю зраду дійсною причиною розриву. Адвокати Гібсона назвали зізнання Віолети абсурдною вигадкою. Але, відкидаючи всі звинувачення в бажанні зробити ім'я на скандалі, дівчина упевнено пройшла тест на поліграфі.

Розійшовшись з Григор"євою, Гібсон дав зрозуміти, що усвідомив свої помилки, і просився назад до колишньої дружини Робін Мур.

Батько вісьмох дітей (від попереднього шлюбу з американкою Робін Мур у Мела Гібсона ростуть семеро дітей - ред.) витримав паузу і знову став навідуватися в гості до Григор"євої - здавалося, пара от-от помириться, пише газета. Ніхто не чекав, що справа дійде до суду.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон бив мати своєї дочки - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути