четвер, 08 квітня 2010 13:52

Мел Гібсон втратив на продажі нерухомості $10 млн

Мел Гібсон втратив на продажі нерухомості $10 млн

Голлівудський актор Мел Гібсон продав свою садибу в Коннектикуті й втратив на цій операції майже 10 мільйонів доларів.

Цій старовинній садибі 85 років. У будинку 15 спалень, 18 ванних кімнат і 5 гаражів, окрім цього на території маєтку, який носить ім"я "Old Mill Farm" є будинок для гостей, шикарний басейн, ставок, оранжерея, декілька стаєнь і тенісний корт.

Все це задоволення обійшлося новому власникові, ім"я якого тримається в секреті, в 29,5 мільйона доларів. Початкова ціна садиби складала 39,5 мільйона доларів, але протягом трьох років претендентів на покупку цієї нерухомості не було: аж надто ціна кусалася і відлякувала покупця.

А в березні цього року актор виставив на продаж за 16 мільйонів доларів величезний маєток в сонячному Малібу по сусідству зі співачкою Брітні Спірс і режисером Джеймсом Кемероном. Цю нерухомість Мел купив в 1993 році.

Можна припустити, з чим пов"язано бажання актора продати відразу два великих будинки. У квітні минулого року, як відомо, Мел Гібсон подав на розлучення. Стосунки Мела і його дружини Робін дали тріщину кілька років тому, близько трьох з них подружжя не жило разом. Незабаром Мел Гібсон показав свою нову кохану - російську піаністку Оксану Григор"єву. А вже в жовтні 2009 року Оксана народила відомому акторові дочку Люсю. Розлучення з дружиною Мела ще не завершене - все упирається в розділ майна.

КП

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон втратив на продажі нерухомості $10 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути