середа, 29 квітня 2009 11:47

Мел Гібсон похизувався своєю коханкою (ФОТО)

Тільки два тижні пройшло відтоді, як Мел Гібсон шокував Голлівуд повідомленням про те, що його дружина Робін подала на розлучення після 28 років спільного життя.

Після того, як пара оголосила про початок шлюборозлучного процесу, 53-річний актор відчув себе вільним і вивів в світ свою нову подругу.

Зірка "Божевільного Макса" привів свою нову кохану на прем"єру фільму "Люди Ікс: Початок. Росомаха", яка відбулася в Лос-Анджелесі. Гібсон пройшовся по червоній килимовій доріжці за руку з Оксаною Григор"євою.

39-річна російська співачка була однією з трьох Оксан, роман з якими акторові приписували таблоїди.

Григор"єва раніше мала стосунки з колишнім Джеймсом Бондом Тіматі Далтоном. Оксана - росіянка за походженням. У Далтона та Григор"євої є спільний син Томас.

Зараз дівчина проживає в будинку в Шерман Окс, Каліфорнія, який знаходиться по сусідству з продюсерською компанією Мела Гібсона.

Джерело, наближене до актора, сказало, що Мел вже майже три роки самотній і він дуже радий нарешті бачити його в хорошому настрої та задоволеним собою.

Вважають, що Оксана Григор"єва була саме тією таємничою брюнеткою, з якою в березні папараці сфотографували актора на пляжі біля його будинку в Коста-Ріці.

Поява Гібсона на прем"єрі викликала здивування, оскільки актор рідкісний гість червоних доріжок. У зв"язку з цим громадськість вирішила, що Мел просто вирішив продемонструвати всім свою нову подругу.

Як відомо Гібсон був запрошений на прем"єру "Люди Ікс: Початок. Росомаха", тому що образ головного героя частково списаний з характеру Божевільного Макса.

Нагадаємо, що у Мела та Робін сім спільних дітей. За прогнозами, їхнє розлучення може стати найдорожчим в світовій історії. Згідно з законами штату Каліфорнія місіс Гібсон може претендувати на половину 900-мільйонного статку актора.

Як писала раніше Gazeta.ua, нещодавно права на серце голлівудської зірки пред"явила 24-річна російська співачка Оксана Почепа, яка більш відома під псевдонімом Акула. Дівчина заявила, що їхні стосунки з Гібсоном дуже серйозні і вона готова бути з актором ледь не до кінця свого життя.

За матеріалами The Daily Mail, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон похизувався своєю коханкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути