Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2009 10:13

Російська співачка відбила Мела Гібсона у дружини (ФОТО)

Розлучення американського актора Мела Гібсона може стати одним зі скандальних шлюборозлучних процесів року. Ледве стало відомо, що дружина зірки Робін Гібсон подала на розлучення, як в редакціях таблоїдів почалося справжнє безумство. Спершу акторові приписали роман з музиканткою з Росії Оксаною. Але як тепер з"ясовується, в оточенні Гібсона декілька росіянок-тезок.

Плітки про зраду Мела дружині з"явилися ще восени минулого року. Актора неодноразово бачили в компанії симпатичної брюнетки. Говорили, що дівчину звуть Оксана, вона з Росії і приїхала в США для запису свого музичного альбому. На початку березня цього року були опубліковані досить пікантні фото: Гібсон на пляжі в компанії брюнетки в бікіні. Правда, на фото не видно обличчя дівчини, але журналісти припустили, що це і є та сама Оксана, з якою актор "засвітився" раніше.

Але насправді ситуація набагато складніша. Не встигло пройти і 24 години з моменту оголошення подружжя Гібсонів про розлучення, як свої претензії на серце Мела пред"явила 24-річна поп-співачка Оксана Почепа, відоміша під псевдонімом Акула. Дівчина стверджує, що на скандальних фото саме вона, що її стосунки із зіркою фільму "Божевільний Макс" дійсно серйозні, і вона сподівається бути поряд з актором чи не до кінця життя.

"Ми різні люди, - говорить дівчина - Але Мел самодостатня людина і чудово знає, чого хоче. Те ж саме можна сказати і про мене: я знаю, чого хочу". Проте журналістів бентежить одна деталь: Почепа - блондинка, а на компрометуючому фото у дівчини темне волосся.

В той же час іншій росіянці, Оксані Колесніковій, також знайомій з Гібсоном, довелося доводити ЗМІ свою непричетність до розпаду шлюбу зірки. Як припустила піаністка Колеснікова, ймовірно, таблоїди просто переплутали, оскільки Оксана - достатньо поширене в Росії жіноче ім"я.

За матеріалами Kleo.ru, The Sun

Зараз ви читаєте новину «Російська співачка відбила Мела Гібсона у дружини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути