понеділок, 07 червня 2010 10:42

У кущах Азарова підстерегли "кровосісі" (ФОТО)
5

Жіночий рух FEMEN знову активізувався. У парку навпроти Кабміну з'явилася дівчина з розфарбованими в червону фарбу грудьми.

"На останньому засіданні Кабміну, Микола Янович повідомив, що в Україні існують якісь "кровосісі", які заважають роботі уряду. Жіночий рух FEMEN провів розслідування і дійсно, в парку навпроти Кабміну таки були помічені блукаючі "кровосісі", - заявили в жіночому русі.

"Після "гендерного скандалу", що вибухнув в березні 2010, коли Азаров повідомив, що "реформи - не жіноча справа", питання жіночого представництва в найбільшому Кабінеті Міністрів так і не було вирішене. Ані акції протестів FEMEN, ані обурення з боку європейських парламентаріїв та засудження міжнародних ЗМІ не змогли "пом'якшити" тверду чоловічу натуру Азарова", - зазначили в організації.

"Президент Янукович, відповідаючи на сесії ПАРЄ на питання про відсутність жінок в Кабміні, здивовано припустив, що це побічний ефект демократії: "Але це демократія. Мені важко було втручатися", - процитували президента феміністки.

"Чи готовий Кабмін дотримуватись прав людини? Ми спокійно не дивитимемося, як Азаров продовжує зміцнювати свій імідж "прем'єра-неандертальця". Ми вимагаємо слідувати демократичним нормам і ввести жінок в Кабмін", - заявила Олександра Шевченко, куратор програми "Україна - не бордель!".

Зараз ви читаєте новину «У кущах Азарова підстерегли "кровосісі" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути