понеділок, 24 травня 2010 13:38

У Вінниці у стільці знайшли злиток золота (ФОТО)

Головний приз рекламної акції "12 стільців", проведений торговельною мережею "Голд майстер" і магазином "Клуб стільців" спільно з вінницькою редакцією "Газети по-українськи", виграла вінничанка Валентина Черниш. Жінці дістався злиток золота 999-ї проби вагою в 10 грамів.

Учасником акції міг стати кожен вінничанин старший 18 років. Для цього треба було вирізати купон, надрукований на сторінках "ГПУ" і купити будь-який товар в магазинах "Голд майстер" на вул. Соборна, 71 та Коцюбинського, 36 або "Клуб стільців" на вул. Хмельницьке шосе, 11. За кожні 100 гривень продавці ставили штамп на один купон.

З цими "лотерейними білетами" сотня з гаком вінничан зібралась в суботу на вул. 600-річчя навпроти торгівельного центру "Мегамол". О 12-й дня їх почали реєструвати. Власнику кожного купону видають номер. Купони складають у велику прозору колбу. До початку розіграшу зібрали понад 300 штук. Неподалік стоїть 12 офісних стільців.

"Ці стільці ми замовили спеціально під акцію у Харкові. В одному з них сховано золото", - розповідає організатор акції Анна Москвина.

В цей час шоумен Антон проводить конкурс. Задає учасникам розіграшу питання про фільм "12 стільців". За кожну правильну відповідь - дарує пляшку шампанського. Потім оголошує про розіграш головного призу.

Діставати купони з колби доручили дітям. Щасливці, чий купон витягла дитяча рука, обирають стілець і сідають на нього. Валентина Черниш вкинула у колбу 28 купонів. Їх отримала, коли купувала золотий ланцюжок для 25-річної доньки Олени за 2800 грн. Купони Валентини витягали з лототрону тричі. Їй дісталось 3 стільці. На один жінка сіла сама, на другий посадила доньку, на третій поставила сумку. Коли усі 12 стільців знайшли, директор магазину "Клуб стільців" Андрій Вітюк став ножицями знімати з меблів днища.

Золото знайшли в одному з стільців Валентини Черниш.

"Ми виграли! Я не вірю, бо ніколи ж раніше нічого не вигравала! Тому і в лотереях не брала участь", - вигукнула від радості Валентина Черниш.

Дочка з матір"ю роздивляються золотий злиток запакований у пластик з банківськими сертифікатами відповідності. За грам такого золота в банках платять по 325 грн.

"Що ми з ним будемо робити? Покладемо в банк, або переплавимо на якусь прикрасу? Дома вирішимо", - розмірковує вголос Олена.

Головних переможців привітала інша учасниця конкурсу 24-річна Тетяна Іщенко. Вона також виграла два стільці, але в них золота не виявилось.

"Сюди я прийшла сама. Ніхто ні з рідних, ні з друзів, навіть з колег не вірили, що це не "лохотрон". Я тепер всім доведу, що є в цьому житті справедливість. Зараз подзвоню папі. Хоча. Якщо відверто, я і сама не вірила, що пощастить. Бо перший раз граю в лотерею", - сказала Тетяна.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці у стільці знайшли злиток золота (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути