неділя, 23 травня 2010 10:16

"Інтер" виграв Лігу Чемпіонів вперше за 45 років (ВІДЕО)

"Інтер" виграв Лігу Чемпіонів вперше за 45 років (ВІДЕО)

Міланський "Інтер" обіграв мюнхенську "Баварію" у фіналі Ліги чемпіонів, який пройшов увечері 22 травня в Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу".

"Інтер" виграв з рахунком 2:0 завдяки двом голам аргентинського форварда Дієго Міліто. Міліто відзначився на 35-й і 70-й хвилинах матчу.

"Баварія" володіла м'ячем більшу частину часу і мала кілька можливостей забити гол, проте розмочити ворота бразильського голкіпера Жуліо Сезара гравцям німецького клубу не вдалося.

"Інтер" діяв на контратаках, дві з яких увінчалися точними ударами Міліто. На 35-й хвилині аргентинцеві асистував Веслі Снейдер, а на 70-й хвилині точний пас віддав Самуель Ето'О.

У фінальному матчі не брав участь лідер "Баварії" Франк Рібері, який був дискваліфікований на три матчі після вилучення у першій півфінальній зустрічі з французьким "Ліоном".

До матчу з "Баварією" "Інтер" вибив з боротьби в Лізі чемпіонів лондонський "Челсі", московський ЦСКА та іспанську "Барселону".

Міланський клуб виграв Лігу чемпіонів вперше з 1965 року (тоді цей турнір називався Кубком чемпіонів). У фіналі "Інтер" востаннє грав у 1972 році. Завдяки перемозі над "Баварією" міланський клуб став триразовим володарем Кубка чемпіонів.

Ліга чемпіонів

Фінал

Баварія Німеччина - Інтер Італія - 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - Міліто (35), 0:2 - Міліто (70).

БАВАРІЯ: Бутт, Лам, Демічеліс, ван Бюйтен, Бадштубер, ван Боммель, Швайнштайгер, Роббен, Алтинтоп (Клозе, 63), Мюллер, Оліч (Гомес, 74).

ІНТЕР: Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Лусіо, Ківу (Станкович, 68), Дзанетті, Камбьяссо, Ето'О, Снейдер, Пандєв (Мунтарі, 79), Міліто (Матерацці, 90).

Попередження: Демічеліс (25), Ківу (30), ван Боммель (78).

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" виграв Лігу Чемпіонів вперше за 45 років (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути