четвер, 06 травня 2010 15:20

Тягнибока у міліції допитував слідчий модельної зовнішності

Тягнибока у міліції допитував слідчий модельної зовнішності

Лідер ВО Свобода Олег Тягнибок близько 1,5 години був на допиті у слідчому управлінні ГУМВС України.

До міліції його викликати у якості свідка за ст. 293 Кримінального кодексу України "Групове порушення громадського порядку. Про це Тягнибок розповів у коментарі Gazeta.ua.

Каже, що під час допиту його не залякували.

"Вони вели себе дуже делікатно. Виставили проти мене слідчого - дівчину-майора модельної зовнішності. Питання ставилися дуже коректно", - сказав він.

"Питали про події які відбулися 27 квітня під стінами Верховної Ради, про діяльність "свободівців", партії", - додає Тягнибок.

Він нагадав, що 1 травня 2010 було здійснено примусовий привід у міліцію заступника голови ВО "Свобода" Андрія Мохника та заступника голови Київської міської організації Андрія Іллєнка.

На думку Тягнибока, всі виклики на допит його та членів його партії свідчать не про те, що їх хочуть залякати. Таким чином влада хоче показати іншим, як вона розправляється з неугодними.

Тягнибок також вважає порушену кримінальну справу надуманою. "Ця справа - повний маразм. Знаєте, що мені сказали? Виявляється десь там біля Ради було зламано берізку. То хочуть звинуватити "свободівців" у тому, що її було зламано. Мовляв, цього робити не можна", - сказав Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибока у міліції допитував слідчий модельної зовнішності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути