середа, 05 травня 2010 17:30

Ліндсі Лохан зіграє порнолегенду

Ліндсі Лохан зіграє порнолегенду

Скандально відома актриса Ліндсі Лохан затверджена на головну роль в біографічному фільмі "Інферно", що оповідає про долю Лінди Лавлейс - легендарної актриси, котра знялася майже 40 років тому в одному з перших повнометражних порнофільмів в історії американського кіно для дорослих "Глибока глотка".

Про це в ефірі телеканалу MTV повідомив продюсер "Інферно" Кріс Хенлі. Судячи з наявної інформації, переговори велися декілька місяців. Сума контракту не повідомляється, відзначає Newsru Israel, нагадуючи, що про плани зйомок фільму повідомлялося ще восени 2008 року. Але спочатку передбачалося, що "Глибоку глотку" гратиме актриса і модель Роуз Макгован.

Ліндсі Лохан вже доводилося зображати голу знаменитість минулого сторіччя - в лютому 2008 року вона знялася в студії відомого фотографа Берта Стерна для рімейку еротичної фотосесії Мерілін Монро "Останній сеанс", зробленої Стерном навесні 1962 року.

Проте, як зазначає видання, образ Лінди Лавлейс куди відвертіший, ніж образ Мерілін Монро. Робота над цією роллю вимагатиме від Лохан участі в сексуальних сценах з різними партнерами, зокрема в сценах насильства. Чи буде при цьому використана дублерша, невідомо.

Фільм "Глибока глотка" вийшов на екрани в 1972-му році. Гроші на зйомки - 25 тисяч доларів - режисерові Джері Жерару дав мафіозі Луіс Періано з клану Коломбо, на кличку Грубий. Пізніше мафіозі перекваліфіковувався в продюсера порноіндустрії і говорив, що "Глибока глотка" принесла йому "стільки бабок, що ми рахували їх на вагу". Дохід від фільму склав 600 мільйонів доларів.

Виконавець головної ролі в "Глибокій глотці" Лінда Лавлейс (Лінда Борімен) 24 року тому на засіданні комісії з порнографії заявила, що під час зйомок була неодноразово зґвалтована. Вона говорила, що її чоловік, Чак Трейнор, "професійний сутенер", змушував її зніматися у відвертих сценах, приставивши пістолет до її скроні.

Сам Трейнор неодноразово підтверджував в різних інтерв'ю слова колишньої дружини, заявляючи, що бив Лінду і лякав її зброєю.

Після виходу на екрани "Глибокої глотки" Лінда розлучилась з Трейнором. Вона вийшла заміж за фахівця з ремонту телефонних апаратів і народила йому двох дітей.

В останні роки життя Лінда Лавлейс, яка прагнула забути про своє минуле, стала активісткою руху "Жінки проти порнографії".

У 2002-му році у віці 53-х років Лінда загинула в автокатастрофі в Денвері.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан зіграє порнолегенду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути