Ексклюзиви
понеділок, 26 квітня 2010 15:19

Самогубець вистрибнув з вікна і пошкодив вивіску "Міліція"

Самогубець вистрибнув з вікна і пошкодив вивіску "Міліція"

Вчора, 25 квітня, з вікна 5-го поверху Харківського міського управління УМВС в Харківській області випав чоловік.

Про це повідомили в ЦГЗ ГУ МВС в Харківській області.

Під час падіння чоловік зачепив вивіску "Міліція". Зараз буква "М" в написі відсутня.

У міліції стверджують, що чоловік раніше був засуджений за незаконний обіг наркотичних засобів, а 25 квітня його запросили у відділ карного розшуку ХМУ для отримання пояснень у зв"язку з підозрою в крадіжці. Правоохоронці стверджують, що чоловік вистрибнув сам.

Як стверджують в міліції, цей громадянин зайшов в приміщення ХМУ 25 квітня в 15-37 і у супроводі працівника карного розшуку піднявся в службовий кабінет, де йому було запропоновано сісти за стіл.

Під час опитування запрошений громадянин почав поводитися неадекватно, різко підскочив до вікна, відкрив його, через що розбилося скло, і перекинувся через підвіконня.

Працівник міліції, який проводив опитування, схопив його за куртку, намагаючись врятувати, проте, останній чинив опір працівникові міліції, і вирвався з рук, впавши з 5 поверху.

За цим фактом інспекція з особового складу Управління кадрового забезпечення ГУМВС України в Харківській області провела службове розслідування. Зібрані матеріали направлені в прокуратуру для ухвалення рішення.

Громадянин, який стрибнув з вікна, бригадою швидкої медичної допомоги був доставлений в міську лікарню з діагнозом - закрита черепномозкова травма, струс головного мозку, забиття грудної клітини. Чоловік був терміново прооперований. Зараз його стан після операції важкий, стабільний.

За попередніми висновками лікарів, потерпілий був у стані алкогольного сп"яніння. Фактів застосування до запрошеного в міліцію громадянина, фізичного або психічного тиску, а також спецзасобів з боку працівників міліції службове розслідування не виявило.

Харьков.proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Самогубець вистрибнув з вікна і пошкодив вивіску "Міліція"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути