неділя, 28 березня 2010 11:23

Чоловік підпалив себе на очах дружини й тестя (ФОТО)

В селі Ліщинівка Христинівського району на Черкащині 32-річний Олександр Бєліков намагався покінчити життя самогубством. Повіситися рідні не дали, тоді чоловік облив себе бензином і запалив цигарку. З опіками ІІ-ІІІ-ого ступеню тулубу, обличчя, рук і ніг його доставили у районну лікарню.

"Чоловік прийшов додому під вечір напідпитку. Чіплявся до дружини з претензіями. Вона його відштовхнула. Тоді він заявив, що вона його не кохає і йому немає чого жити. Пригрозив покінчити життя самогубством. Схопив дріт і побіг у сарай. Хотів там повіситися, але рідні не допустили", - розповідає 36-річний Олег Ткаченко з головного управління МНС у Черкаській області.

"Тоді побіг у садок, хотів це зробити на дереві. Тесть спиляв гілку. Раз так, каже, я завершу те, що задумав. Вилив на себе бензин і запалив цигарку. Тесть повалив його на землю, погасив вогонь. Рідні викликали швидку. Міліціонерам він підтвердив, що хотів звести з життям рахунки".

У Христинівській райлікарні повідомили кореспонденту Gazeta.ua, що стан постраждалого оцінюється, як середньої тяжкості. Чоловік не усвідомив, що накоїв. Вирішується питання про переведення постраждалого до обласного опікового центру.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив себе на очах дружини й тестя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути