понеділок, 29 березня 2010 11:07

Газзаєв подав заяву про відставку - Lifesports.ru

Газзаєв подав заяву про відставку - Lifesports.ru

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв подав заяву про відставку. Валерій Георгійович вже повідомив про своє рішення босам клубу.

Матч з "Металістом", що завершився перемогою киян з рахунком 3:0, став останнім для Газзаєва на посаді тренера "Динамо", передає російський портал "lifesports.ru"

На даний момент колишній керманич армійців, що став з київським клубом одним з найбільш титулованих російських тренерів, вирішує з клубними юристами, як простіше розірвати відносини. Можливо, Валерію Георгійовичу буде потрібно виплатити киянам частину суми, яку він отримав у якості підйомних при підписанні договору.

Керівництво київського "Динамо" сподівається, що тренер ще кілька днів проведе на своєму посту, поки воно знайде йому гідну заміну. Проте тренер без роботи точно не залишиться. Валерій Георгійович є одним з кандидатів на пост рульового збірної Росії.

Переговори з коучем, який очолював збірну Росії у 2002 - 2003 роках, вже йдуть, але поки що тільки на попередній стадії, стверджує видання. Сам Газзаєв раніше неодноразово заявляв, що має намір повернутися до Росії і знову попрацювати з національною збірною.

"Gazeta. Ua" зателефонувала президентові "Динамо" Ігореві Суркісу з метою прояснити ситуацію.

- "Не можу нині розмовляти", - лаконічно відповів Ігор Михайлович.

За матеріалами zadonbass.org, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв подав заяву про відставку - Lifesports.ru». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути