пʼятниця, 26 березня 2010 08:34

Газзаєва назвали "псом" і кинули пляшкою з-під пива

Газзаєва назвали "псом" і кинули пляшкою з-під пива

Після програшу "Динамо" в Ужгороді місцевому "Закарпаттю", київські фанати влаштували своїм гравцям і наставнику справжню обструкцію.

- Почалося все з того, що після фінального свистка до нашої трибуні підійшов Хачеріді і кинув у сектор свою футболку, але фанати викинули майку назад і почали кричати: "Йди звідси!", - розповідає свідок подій Сергій Карпенко.

Вийшовши зі стадіону, динамівські ультрас (близько 60 осіб), пішли до клубного автобуса і почали скандувати: "Газзаєв - пес!".

- Тренер вже сидів у салоні, вікно біля нього було відкрите - один з уболівальників просунув у вікно руку і кинув порожню пластикову пляшку з під пива прямо йому в обличчя, - згадує вболівальник. - Пошкоджень Газзаєв не отримав, але відразу ж схопився з сидіння, почав нервувати, метнувся до дверцят ... Проте у цей момент до автобуса підбігли бійці "Беркута" і почали всіх розштовхувати.

Нагадаємо, Валерій Газзаєв програв перший матч чемпіонату України на посаді головного тренера київського "Динамо". У перенесеному поєдинку 13-го туру чемпіон поступився в Ужгороді місцевому "Закарпаттю". Поразка зробила донецький "Шахтар" повноцінним лідером чемпіонату України - гірники випереджають динамівців на два очки.

На післяматчеву зустріч з пресою в Ужгороді Газзаєв не прийшов - делегував свого помічника Валерія Зуєва.

За матеріалами Газета по-киевски, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Газзаєва назвали "псом" і кинули пляшкою з-під пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути