четвер, 25 березня 2010 10:22

"Футболісти грали так, ніби роблять комусь послугу" - Суркіс

"Футболісти грали так, ніби роблять комусь послугу" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс досить спокійно відреагував на вчорашню поразку команди від ужгородського "Закарпаття". Він вважає, що у будь-якої команди можлива криза. Просто головному тренеру з гравцями потрібно розібратися, в чому справа.

"Ну, пропустили. Але де характер? Я не побачив агресії, спроб врятувати матч. Футболісти грали так, ніби роблять комусь послугу ... Газзаєв розбереться, і, впевнений, дуже швидко. Якщо треба, я йому допоможу. Як? Є методи, в тому числі і фінансові. Ми не перший день у футболі", - говорить президент динамівського клубу.

Незважаючи на непереконливу весняну гру "Динамо" і як наслідок втрачені очки, Ігор Суркіс упевнений, що боротьба за чемпіонство буде до останнього туру. Тільки якщо команда на щось претендує, вона не може грати так, як із "Закарпаттям", зауважив президент столичного клубу.

При цьому Ігор Суркіс як і раніше довіряє Валерію Газзаєву.

"Чому я повинен після першої поразки в чемпіонаті сумніватися в його кваліфікації? Він доводив її. І ЦСКА потрапляв в яму. А потім виграв Кубок УЄФА. Не можу сумніватися - інакше я кожні півроку буду змінювати тренера", - сказав Ігор Михайлович.

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «"Футболісти грали так, ніби роблять комусь послугу" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути