Ексклюзиви
вівторок, 09 березня 2010 08:47

"Газзаєв з Кавказу і цим усе сказано" - Алієв

"Газзаєв з Кавказу і цим усе сказано" - Алієв

Півзахисник "Локомотива" Олександр Алієв оцінив свої шанси на потрапляння до основного складу залізничників, а також пояснив, чому в нього не склалися стосунки з головним тренером київського "Динамо" Валерієм Газзаєвим.

"Стовідсоткових гарантій, звичайно ж, немає. Юрій Павлович виявляв велику завзятість в питанні мого переходу, але він нічого не обіцяв, та й у контракті немає пункту, що я обов"язково буду виходити на поле.

Я ніколи не боявся конкуренції, просто в ситуації, в якій опинився в Києві з Газзаєва, коли знав, що точно не буду грати, не було сенсу залишатися в "Динамо". Я люблю цю команду, і в мене були чудові стосунки з Ігорем Михайловичем Суркісом. Коли я з ним поспілкувався, після того як виникла неприємна ситуація з Газзаєвим, він мене зрозумів і відпустив. І я дуже вдячний Сьоміну, що він покликав мене до Москви.

Чи намагався порозумітися з Газзаєвим? З цією людиною просто неможливо розмовляти. Він з Кавказу, і цим усе сказано. Спілкується він нормально, але на багато що просто не звертає уваги. Коли людина викладається на сто відсотків на тренуваннях, на голову вище інших гравців і не потрапляє до складу ... Мені це незрозуміло. А коли "Динамо" проводило матч з "Інтером" і на моє місце в півзахисті він випустив лівого захисника, стало очевидно, що грати тут мені не дадуть.

Чи були у нього конкретні претензії? Звичайно. Він говорив, що я не виконував щось, але я-то знаю, що на сто відсотків викладався ", - наводить слова футболіста "Спорт день за днем".

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Газзаєв з Кавказу і цим усе сказано" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути