середа, 03 березня 2010 16:35

"Ближче дружини Тані з донькою Аліною в мене нікого немає" - Алієв

"Ближче дружини Тані з донькою Аліною в мене нікого немає" - Алієв
Півзахисник "Локомотива" Олександр Алієв, який взимку перейшов до складу залізничників з київського "Динамо", розповів, що переживає за російські команди в єврокубках, поділився своїми цілями і відзначив, що період бурхливої юності позаду.

"У мене в Курську досі живуть батьки, є друзі в Хабаровську. З іншого боку, 10 років у Києві - це теж серйозний термін. Тепер ось треба перевозити сім"ю до Москви. У мене зараз дві мети: стати чемпіоном Росії з "Локомотивом" і потрапити на Євро-2012 у складі збірної України.

В єврокубках вболіваю за російські клуби, якщо вони не грають з київським "Динамо". Наприклад, у грудні щиро радів перемозі ЦСКА в Лізі чемпіонів над "Бешикташем". Потім навіть зателефонував до Леоніда Слуцького, з яким ми познайомилися минулої зими в Марбельї, і привітав його з виходом до 1 / 8 фіналу. Сподіваюся, "Севілью" ЦСКА теж пройде.

До знайомства з майбутньою дружиною багато чого собі дозволяв. Були порушення режиму, скандали в клуб і все таке ... Але тепер я інша людина: ближче Тані з донькою Аліною в мене нікого немає ", - цитує Алієва "Московский Комсомолец".

За матеріалами sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Ближче дружини Тані з донькою Аліною в мене нікого немає" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути