вівторок, 02 березня 2010 10:47

Алієва називають "моторчиком" "Локомотива"

Алієва називають "моторчиком" "Локомотива"

Експерти тижневика "ССФ" (Советский спорт. Футбол) Євген Ловчев і Олександр Мостовий розібрали по поличках купівлі-продажі провідних клубів прем"єр-ліги і, не змовляючись, зійшлися на думці - головним претендентом на чемпіонство-2010 буде "Локомотив".

Ловчев: "Локомотив" - головний претендент на чемпіонство! Юрій Палич - досвідчений тренер і вміє працювати з гарними гравцями. Склад-то в нього зараз - дай бог кожному.

Мені тут думка прийшла оригінальна щодо Павлюченко - не хотіли вони його купувати. Блефувати, як в покері, щоб Роман в "Спартак" не повернувся. Начебто інтерес позначили, а насправді не потрібен він їм. Є Сичов, Одемвінгі ...

У півзахисті конкуренція за місце в основі просто божевільна. Шкода, Ізмайлова не підписали. Марат з Алієвим - була б суперсв"язка! Але там ще Вагнер, Торбінський ... Це вам не "Спартак", де закривай ліву ногу Алексу - і більше пас віддати нікому!

Мостовий: Погоджусь і теж поставлю "залізничників" трохи вище конкурентів. Точкова селекція плюс робота Юрія Сьоміна повинні зробити свою справу. Повернувся Палич, і повернувся колишній дух "Локомотива" - команди бойовитої, непоступливої.

З покупок зазначу Алієва - він може стати тим моторчиком, якого не вистачало "Локо" в минулому році.

За матеріалами terrikon

Зараз ви читаєте новину «Алієва називають "моторчиком" "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути