Ексклюзиви
понеділок, 08 березня 2010 19:05

"Немає у Газзаєва конфлікту з Гусєвим" - Ігор Суркіс

"Немає у Газзаєва конфлікту з Гусєвим" - Ігор Суркіс
З неофіційних джерел "ГПУ" стало відомо про конфлікт півзахисника київського "Динамо" Олега Гусєва з керівництвом клубу. Футболіст, який з приходом Андрія Шевченка випав з основного складу клубу, відмовляється продовжувати контракт з "Динамо".

- Не розумію, звідки ви взяли цю інформацію, - каже президент "Динамо" Ігор Суркіс. - Для того, щоб Гусєв відмовився продовжити контракт, треба, щоб йому запропонували нову угоду. Поки що ми не вступали з ним в переговори.

Чому?

- Тому що гравець має чинний контракт. Якщо правильно пам"ятаю, до закінчення 2010 року. Гусєву треба відновитися, а ми зробимо все, щоб це відбулося якнайшвидше. Гусєв у формі нам необхідний як повітря.

Причина проблем Олега – застуда?

- І не тільки. Гусєва досі турбує коліно. Те, яке він ушкодив ще позаторік у поєдинку з "Таврією". Розрив хрестоподібних зв"язок і тривале лікування.

Тобто чутки про те, що Гусєв конфліктує з Газзаєвим, не бачить себе у складі, бо грає улюбленець тренера Шевченко – неправда?

- Немає ніякого конфлікту.

Як ви відреагували на останні результати "Динамо"? Нічия у Маріуполі – академічна поведінка Валерія Газзаєва на лаві запасних – це можна пов"язати з тим, що тренер дивитися у бік збірної Росії? (для керівників "Динамо" не секрет, що Валерій Георгійович вів переговори з Російським футбольним союзом. - "gazeta. ua").

- Газзаєв – професіонал і нікуди не дивиться. Абсолютно щиро кажу. Газзаєв дуже порядна людина. У футболі немає команд, які постійно виграють.

Ви можете визнати, що якість гри "Динамо" у чемпіонаті України, якщо згадати ще фініш осінньої частини сезону, падає?

- Я в цьому році, крім "Карпат", не можу виділити жодну вітчизняну команду. Про це свідчать результати нашого безпосереднього конкурента на міжнародній арені. Головне – якість гри. Ніхто не виправдовує дії арбітра у Маріуполі. Начудив. Моя думка: перший гол, Нінковича, був чистий. Рахунок був 0:0, якби м"яч зарахували, ситуація була б далі іншою. Мілевський тільки завдяки зросту був на лінії з гравцем суперника. У нас також є свої наукові групи. Вилучення маріупольця стовідсоткове. Коли ж "Динамо" забило, Зозуля, офсайд був. Визнаю. Арбітр (Сіренко з Сімферополя. - "gazeta.ua"), мабуть, двійку отримає. Але мені це нецікаво, якщо чесно. Усі судді помиляються, а галас здіймають тільки навколо "Динамо". Начебто "Шахтареві" дали чистий штрафний, після якого він забив "Ворсклі".

Розмова з Газзаєвим після маріупольського матчу у вас була?

- Так. Якість гри не влаштовує ні мене, ні тренера. Обговорили матч одразу по прильоту з Азову. Більшою мірою я заспокоював тренера. Ну, після зборів команда, ще десь не акліматизувалася, не намацані ігрові зв"язки. Усе покаже осінь і Ліга чемпіонів. Вийдемо з групи – чудово. Ні – значить, команда не прогреcує.

І тоді – тренерські висновки?

- Жодних. У мене контракт з тренером на три роки. З тренером, який знає, що робить. Я працював з Лобановським і знаю, що одразу команду не зліпиш. А Газзаєв її перебудовує.

Чи владналася ситуація з Саблічем?

- Хочу, щоб ви зрозуміли. Конфлікту жодного не було. Сабліч неправильно зрозумів Газзаєва. Ніхто футболістові не забороняв з"являтися на базі. Розумію Горана, він не потрапляє в обойму. Вдячний за все, що захисник зробив для "Динамо". Робимо усе, щоб його працевлаштувати. І повністю виконуємо контрактні зобов"язання (за нашою інформацією, орієнтовно Сабліч має у "Динамо" 50-60 тисяч доларів на місяць - "gazeta.ua")

Данило Сілва. Висновки зарано робити по маріупольській грі?

- Так. Але футболіст не загубився і не був найгіршим.

За Сілву віддали 4 мільйони євро. Немає відчуття, що вас надурили і захисник стільки не коштує?

- Коли гравець приносить користь, кажуть, заплатили за нього мало. Надурити мене неможливо. Трансферна ціна Сілви – 5 мільйонів євро. Вдалося її скоротити. Футболіст куплений під замовлення тренера.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Немає у Газзаєва конфлікту з Гусєвим" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути