середа, 03 березня 2010 09:44

Газзаєв заборонив Саблічу з"являтися на базі "Динамо"

Газзаєв заборонив Саблічу з"являтися на базі "Динамо"

Захисник київського "Динамо" Горан Сабліч, який вже тривалий час не потрапляє до першого складу "біло-блакитних", заявив, що відтепер йому заборонено тренуватися на клубній базі в Конча-Заспі.

"Мало того, що я виявився не потрібний" Динамо ", так тепер мені ще й ніде тренуватися, - цитує Сабліча "Спорт-Экспресс в Украине". - Газзаєв заборонив з"являтися мені на базі. Він не говорив зі мною особисто - його рішення мені передали на рецепції. Напевно, я його просто дратую. Адже ніякого конфлікту не було.

Я взагалі спокійна людина і роблю те, що мені говорять. Саме тому мені важко зрозуміти, що відбувається. Якщо я не потрібен тренеру, то це не означає, що зі мною можна обходитись таким чином. Мені не дозволяють навіть заходити до себе в кімнату, де як і раніше лежать особисті речі.

Спробую потрапити на прийом до президента клубу. Сподіваюся, найближчим часом він мене прийме. Ця думка вселяє оптимізм, адже у мене завжди були прекрасні стосунки з Ігорем Суркісом, і я сподіваюся на його розуміння ".

За матеріалами "Спорт-Экспресс в Украине", Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв заборонив Саблічу з"являтися на базі "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути