понеділок, 01 березня 2010 14:01

Бразильський новачок "Динамо" привезе із собою наречену

Бразильський новачок "Динамо" привезе із собою наречену

Бразильський захисник Данило Сілва, який підписав п"ятирічний контракт з київським "Динамо", заявив, що не сумнівався при ухваленні рішення про перехід в український клуб.

"У моїй кар"єрі цей перехід має велике значення. Грати в такій відомій у всьому світі команді - дуже велика честь. Сподіваюся, тут мене чекають видатні сезони, високі титули і важливі трофеї.

Як відомо, щорічно безліч бразильських футболістів їдуть грати до Європи. Наприклад, як свідчить статистика, минулого року з нашої країни виїхало 1400 гравців. Половина з них повернулася назад, але інша половина залишилася. Мова йде і про футбол, і про футзал.

Не дивно, що кожен бразилець мріє виїхати до Європи, і я тут не виняток. Мені дуже хотілося грати в якомусь великому клубі, яким, поза сумнівом, є "Динамо". Запрошення з Києва надійшло настільки швидко і несподівано, що я тільки встиг зібрати речі і відразу відправився у вашу країну.

Даючи згоду на перехід, ні секунди не сумнівався. Знав, що це дуже відомий клуб, який регулярно виступає в Лізі чемпіонів, завойовує почесні трофеї.

Я отримав чудовий шанс! Зараз мені всього 23 роки, вся кар"єра попереду. Я б хотів, щоб вона відбулася саме тут. Тому рідні тільки пораділи за мене. Природно, я буду за ними нудьгувати, але наступного тижня до мене приїде наречена Бруно. Зараз вона оформляє закордонний паспорт.

Наявність або відсутність у "Динамо" співвітчизників ніяк би не вплинула на моє рішення, оскільки своє життя я будую сам. Але факт, що в новій команді виступають співвітчизники, став додатковим аргументом на користь "Динамо", - сказав Сілва офіційному сайту київського клубу.

За матеріалами sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Бразильський новачок "Динамо" привезе із собою наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути