вівторок, 02 березня 2010 14:00

Гусєв має приступити до занять, Хачеріді вже тренується

У суботньому матчі "Динамо" - "Кривбас" (1:0) не взяв участь Олег Гусєв. Добре попрацювавши за зимових зборах півзахисник напередодні початку футбольного року підхопив простуду і був змушений залишитися вдома. Зараз здоров"я Олега йде на поправку і найближчим часом він повинен приступити до тренувань.


Позаду проблеми з коліном у Євгена Хачеріді. Захисник вже займається в загальній групі і твердо має намір повернутися в стартовий склад.

Отримавши після гри з "Кривбасом" два вихідних, у вівторок команда знову зібралася на базі в Конча-Заспа. Попереду - підготовка до гри з "Іллічівцем". У ній не візьме участь Дмитро Коркішко, який навесні на правах оренди виступатиме за київський "Арсенал".

В той же час новачок "Динамо"Данило Сілва, що в останній день зими підписав із клубом п"ятирічний контракт, буде виступати за команду під N2. Раніше під цим номером на поле виходили захисники Сергій Федоров, Крістіан Ірімія, Кахабер Аладашвілі.

За матеріалами www.fcdynamo.kiev.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гусєв має приступити до занять, Хачеріді вже тренується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути