вівторок, 23 лютого 2010 09:48

"Динамо" не змогло відмовити Сьоміну" - Суркіс

"Динамо" не змогло відмовити Сьоміну" - Суркіс

Президент "Динамо" Ігор Суркіс відвідав товариський матч з московським "Локомотивом", який проходив в рамках навчально-тренувального збору в Іспанії.

- Це був звичайний контрольний товариський матч, - почав розмову Ігор Михайлович. - Традиція порушена не була - минулого літа ми також програли "Локомотиву" Юрія Сьоміна, програли і зараз. Але для цього й існують контрольні ігри, щоб перевіряти можливості гравців, які є в наявності.

У першому таймі був змішаний склад, грали молоді Калитвинцев і Гармаш, а в другій половині матчу, на останніх 30 хвилин, вийшли футболісти, наближені до основного складу. Проти "Зеніту", ми побачимо зовсім іншу гру. Цей спаринг у нас не був запланованим, але ми по старій дружбі не змогли відповісти відмовою Юрієві Павловичу, який звернувся до нас з побажанням провести контрольний матч на зборі в Марбельї.

Проти "Зеніта", зіграють ті футболісти, які напевно зіграють в стартовому матчі другої частини сезону проти "Кривбаса". Саме тому за результатами матчу з пітерцями можна буде оцінити реальні кондиції команди, побачити тактичні схеми, які награвалися головним тренером у ході підготовчого періоду, і зробити перші висновки.

- Сьогоднішнім матчем залишилися задоволені?

- Я задоволений, оскільки дуже скучив за футболом. Побачив, що, слава богу, всі здорово, за винятком Хачеріді і Петрова, у яких легкі пошкодження. Загалом же побачив гарний настрій в колективі - все йде саме так, як і повинно йти.

- Чекаємо відновлення чемпіонату...

- І сподіватимемося, що за результатами чемпіонату ми опинимося на тому ж місці, на якому увійшли до зимової паузи, - тобто першому.

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не змогло відмовити Сьоміну" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути