четвер, 04 березня 2010 18:53

Донька заступника Черновецького захопила стоматполіклініку

Донька заступника Черновецького захопила стоматполіклініку

Сьогодні близько 12 дня кабінет головного лікаря стоматологічної поліклініки Дніпровського району столиці захопила група невідомих. Керівника установи Людмилу Ігнатенко виштовхали в коридор. Двері її кабінету забарикадували зсередини.

Лікар-стоматолог Олег Дидик розповів кореспонденту Gazeta.ua про подробиці інциденту.

"Кабінет головного лікаря знаходиться на п"ятому поверсі. При вході розташовано пост охорони. О дванадцятій дня в двері постукав колишній заступник головлікаря Денис Прокопець і попросив відчинити, щоб забрати свої речі. Як тільки охоронець відкрив двері, його відштовхнули, а до приміщення вломився десяток молодиків. Вони примусили Людмилу Ігнатенко вийти в коридор і зачинилися зсередини", - повідомив стоматолог.

Конфліктна ситуація в стоматполіклініці Дніпровського району виникла три місяці тому. Замість Людмили Ігнатенко виконувати обов"язки головлікаря поліклініки призначили Наталю Шапку. Вона приходиться донькою Володимира Головача, заступника столичного мера. Колектив поліклініки звинувачує Шапку в грошових поборах. Начебто з лікарів вимагали гроші за право працювати. Після профспілкових зборів на початку лютого колектив змусив Наталю Шапку покинути кабінет головного лікаря. Людмила Ігнатенко повернулась до виконання своїх обов"язків.

Сьогодні о першій годині дня Наталя Шапка приїхала до поліклініки. У супроводі керівника територіального медичного об"єднання "Стоматологія" Юрія Пуденко спробувала зайти в кабінет головлікаря. Але їх не пустили лікарі-стоматологи. Більше ста працівників поліклініки перегородили усі підходи на п"ятий поверх будинку.

"Донька Головача під вигуки лікарів "Шапка геть!" змушена була піти з поліклініки. Вона поїхала до районного управління міліції і написала заяву, що лікарі силою утримують в приміщенні Дениса Прокопця. Близько другої дня до поліклініки приїхав начальник міліції Дніпровського району Віталій Чайка", - сказав Олег Дидик.

Міліціонер змусив людей, які захопили кабінет головлікаря, відчинити двері. Після коротких переговорів з Денисом Прокопцем, Людмилу Ігнатенко запросили до приміщення. За півгодини після цього Прокопець і його супроводження пішли з поліклініки. Активісти блоку Кличка, що прибули на місце подій, упізнали в цих молодиках учасників захоплення книжкового магазину "Сяйво" на Хрещатику.

Одразу після звільнення свого кабінету, Людмила Ігнатенко поїхала до Дніпровського РУВС. Вона має написати пояснення стосовно подій в поліклініці. Інформацію про силове утримання Прокопця вона категорично заперечує. З 24 лютого цього року в стоматполіклініці Дніпровського району працює комісія ГУ охорони здоров"я КМДА, яка має встановити причини тутешнього конфлікту.

Зараз ви читаєте новину «Донька заступника Черновецького захопила стоматполіклініку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути