четвер, 04 березня 2010 18:30

Сироту обізвали крисою

Сироту обізвали крисою
На сьогоднішньому засіданні професійної футбольної ліги був присутній колишній президент організації Святослав Сирота. До присутніх він вийшов на милицях. Але це їх не розчулило.

- Україна пережила три види грипу – звичайний, пташиний та свинячий. ПФЛ же відчула на собі ще один штамм – крисячий грип, - обурюється президент "Кримтеплиці" Володимир Васильєв.

Сироту звинувачують у рокраданні 2 мільйонів 815 тисяч гривень, які зникли з рахунку ПФЛ.

- Перепрошую, що агітував за нього на минулих виборах, - каже почесний президент Равіль Сафіуллін, який очолював організацію з 2000 по 2008 роки. - Його вчинок це просто крисятництво.

- Коли береш кредит у банку, то в разі його неповернення, кредитори звертаються до гаранта. Тому пропоную вам, Равіле Сафовичу, повернути ці кошти. Ви рекомендували Сироту, ви й несіть відповідальність, - звертається до Сафіулліна президент івано-франківського "Прикарпаття" Анатолій Ревуцький.

- Гроші, які зникли з рахунків слід шукати усім. Зі свого боку, всіляко сприятиму їх пошуку. Також я звернуся до прокуратури Києва з позовом до президента ФФУ Григорія Суркіса. Свого часу ПФЛ перерахувала ФФУ 12 мільйонів гривень. Вони також зникли у невідомому напрямку, - реагує Сафіуллін.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сироту обізвали крисою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути