четвер, 17 грудня 2009 17:22

Справу президента ПФЛ Сироти передано до прокуратури

Справу президента ПФЛ Сироти передано до прокуратури

Теперішнє тимчасове керівництво ПФЛ подало в прокуратуру документи щодо перевірки фінансово-господарської діяльності цієї структури впродовж реального президенства у ній Святослава Сироти.

Про це сьогодні, 17 грудня, під час засідання Центральної ради ПФЛ повідомив перший-віце президент організації, а зараз ще й в.о. президента ПФЛ Микола Лавренко.

За його словами, прокуратура (документи подані і в Генеральну прокуратуру України і в прокуратуру Києва) активно взялася за цю справу і вже викликала на зустрічі людей, які можуть мати інформацію щодо порушень, а також тих, хто до цьог може бути причетним. В тому числі і президента ПФЛ Святослава Сироту. Останнього, за інформацією Лавренка, з прокуратури забрала карета швидкої допомоги, оскільки під час розмови зі слідчим у пана Сироти різко погіршилося самопочуття.

Сам Святослав Сирота на сьогоднішнє засідання попри дані раніше обіцянки так і не з"явився, тож отримати будь-які роз"яснення з "перших вуст" членам Центральної ради не вдалося. А спілкуватися про будь-що з адвокатом пана Сироти вони наміру не мали, тож юрист дуже швидко залишив засідання.

turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Справу президента ПФЛ Сироти передано до прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути